Rengöra diskmaskin

Tips för hur du lättast rengör din diskmaskin

Flyttstädning med garanti i Norrköping

Idag är det många som väljer att ta hjälp med sin flyttstädning i Norrköping. En hjälp som dessutom kommer med garanti vid eventuella kommande klagomål.

För den som själv har utfört en flyttstädning tidigare kan det kännas nervöst att lägga den uppgiften på ett städbolag. Frågor kan uppstå som rör vad som händer ifall något har missats, så att den nya boende framför klagomål. Men det är inget som man behöver oroa sig för eftersom det ges garanti på utfört arbete, från städbolagets sida.

I Norrköping kan man som beställare få en offert, så att det finns ett tydligt kontrakt gällande vad flyttstädningen kommer att kosta. Där går det även att specificera när städningen kommer att ske och hur överlämnandet av nycklar, med mera, ska gå till. Men det finns även en mycket viktig klausul som ska finnas med gällande att städbolaget lämnar garanti på sitt arbete.

Tryggt att ta hjälp med flyttstädning i Norrköping

En garanti på en flyttstädning i Norrköping betyder att städbolaget kommer att sköta eventuella klagomål från nästa boende, om något inte är städat på ett korrekt sätt. Det innebär att städbolaget korrigerar det som missats utan att ta extra betalt från beställaren.

På det viset går det att som beställare helt släppa flyttstädningen och fokusera på flytten ut ur den gamla bostaden. Samt allt jobb som ska göras i samband med inflyttningen i den nya bostaden. Då alla möbler och bohag ska hitta sin rätta plats inför ett nytt boende och en fungerande vardag.

1 May 2023