Rengöra diskmaskin

Tips för hur du lättast rengör din diskmaskin

Prisvärd städhjälp i Stockholm

Rutavdraget har gjort att antalet städföretag i Stockholm ökat och priserna gått ner. Att som privatperson ta möjligheten med städhjälp hemma eller vid flytten är idag inget konstigt.

Konkurrensen mellan städföretagen har ökat vilket gjort att det idag går att få riktigt prisvärd hemstädning och även flyttstädning. Särskilt många stressade barnfamiljer väljer att regelbundet prenumerera på städhjälp varje vecka eller mer, för att istället kunna göra andra saker. Med regelbunden hemstädning slipper man bråk och irritation över vems tur det är att städa. Det blir också enkelt att bjuda vänner på middag utan att först behöva kolla hur det ser ut där hemma.

Städhjälp med olika extratjänster

Vid hemstädning bestämmer man själv hur ofta städföretaget ska komma och städa men det är vanligt med städhjälp en gång i veckan. Vill man kan man ofta också välja till olika extra städtjänster som exempelvis tvätt och strykning av kläder, fönsterputsning, städning av garderober, gräsklippning och så vidare. Tilläggstjänsterna kan variera mellan olika städföretag. Är man i behov av en specifik tjänst kan det vara bara att ha det i åtanke när man väljer städföretag. Många firmor är också väldigt flexibla och kan många gånger ordna det mesta bara man säger till i god tid. Innan man skriver kontrakt med en städfirma kan det vara bra att jämföra priser och ta in offerter från några olika företag. Många städföretag kommer dessutom först på ett kostnadsfritt hembesök för att bedöma arbetets omfattning. Man har då även chans att bilda sig en uppfattning om städföretaget. Mer om städ kan du läsa på denna webbsida: städhjalpstockholm.se

29 Sep 2021